tisdag 2 mars 2010

Sovmorgon, Lidfull Shopping och KorvSallad.

Som ni kanske ser av bloggrubriken så har det kanske inte varit den mest spännande dagen i Tyskland hittills, men det blir ju som inte, som dom visa säger, roligare än man gör det till. Började med att sova till klockan 11:35 varefter man för första gången prövade på att tvätta håret i ett tyskt handfat.. Det gick, trots förutsättningarna, ganska så bra. Thomas fick under sin tandborstning i detta industrikomplex kontakt med en Tysk industriarbetare som medans Thomas borstade tänderna försökte inleda en diskussion på Tyska. Dock kan Thomas ingen tyska och hade munnen full med tandkräm vilket omöjliggjorde ens ett svar till den oförstående Tysken..

Efter en stadig lunch blev en strapats ner till Lidl, den fantastiska lågprismarknaden med varor av absolut topklass..... I alla fall blev det billigt och ledde till att vi kunde kocka ihop en sagolik salamisallad! När middagen var nersmält och kaffet i koppen och snusen under läppen var vi i väntans tider på en vän till Fabian som tydligen skulle visa oss Nurnbergs alla hemligheter men som tyvärr lyste med sin frånvaro. Istället blev det Tv-Spel (mario cart) på nintendo 64, en gammal klassiker, där man såklart blev en segrare! Inte oväntat med de färdigheter man har visat i andra spel vid otagliga Konsoler av alla de slag.



Efter att ha fått bevisat vilken god och ödmjuk segrare man är i Mario Cart så blev det dags för lite poker. Där kan man väll säga att utgången blev lite annorlunda, inte sämre än att man kom tvåa men alla vet ju att det gäller att vara nummer ett. Vem som tog hem det förtäljes inte med risk för att denna kommer att få väldigt många pengahungriga damer efter sig.

Nu är det väll dags för en kvällssnus, lite fika kanske en film och sen sömn!
Det var helt enkelt en ganska händelselös dag i Nurnberg men sånna måste man ju också ha för att kunna uppskatta dom dagar som är för full av dylika händelser!

Lägger in lite bilder på Närområdet kring studion och annat smått och gott och såklart även Peter´s bidrag till Mustaschkampen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar