fredag 19 mars 2010

Solig fredag.

Allt som oftast är ju livet underbart och idag är inget undantag. Började dagen med att vakna upp till Peter´s intensiva snarkningar och insåg att klockan var runt kvart i ett, känner att dygnsrytmen är hyfsat ok ändå. Jaja, efter uppstigning var vi ju såklart hungriga alla tre så vi tänkte gå och ta oss en Tysk frukost. Hittade ett mysigt kryp in några kvarter från lägenheten och tänkte att här måste det ju finnas någonting gott och gott fanns det mina vänner. Efter att vi skummat igenom menyn lite lätt bestämde vi oss för att pröva, från rekommendationer av kyparen en "stek" frukost. Efter att träplattan innehållande två feta köttbitar och lite sallads tillbehör insåg vi att middagen idag kommer kännas väldigt överflödig, var nog en av dom stadigaste frukost stunder jag någonsin upplevt. Gott var det och mätt blev vi. När vi sedan spatserade tillbaks till lägenheten hade solen tittat fram och avslöjat dess glans och värme, det var bara ta av sig jackan och njuta av 17 grader´s värme.

Tack vare frukosten hade vi alla tre en påtryckande känsla av att ett toalett besök var väntat så vi raskade i väldigt snabb takt mot närmaste affär för att inhandla ett stort antal toarullar. Vi hann med nöd och näppe tillbaks i tid och resten kanske jag inte behöver förtälja här men det slutade lyckligt i alla fall.

Nu sitter vi i studion och spelar in sång och färdigställer texter till alla låtar. vi borde helt enkelt vara klara med allt till på söndag och efter det får vi se vad som händer. Skickar in lite afton bilder tagna från hustaket på studion och önskar alla där hemma en underbar fredag och hoppas att ni också får uppleva lite sol i helgen.




Jo just det, igår besökte jag och thomas en grym Deli affär i köpcentret nära studion och hittade delikateser av alla slag, det var inte dyrt heller! Ni förstår såklart att Thomas var väldigt nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar