torsdag 18 mars 2010

7 Dagar kvar.

Då ligger man här då på en madrass i Stora trumrummet och skriver text och jammar med Peter. En härlig tillvaro. Dock infinner sig ju lite tristess med jämna mellanrum när man, som jag, inte har så mycket att göra nu på dagarna förutom att serva grabbarna med bra låt ideér och lite mat.
Idag har det dock varit 16 grader varmt och sol vilket blev en stor stämnings höjare imorse då man vaknade. Kom till studion vid halv två, vi tog en liten sovmorgon. Peter har i alla fall sjungit in två låtar och då återstår så lite som 6 stycken vilket känns grymt nice. Medan vi ligger här och vältrar oss i lyric författning så sitter Mange och Thomas och svettas bakom gitarren. Två låtar kvar för dom sen är deras arbete också gjort.

Jag och Thomas har även varit till stan idag och handlat förnödenheter för denna vecka och bjöd gossarna på en grym pastasallad. Hann även med en fin capuccino i solskenets glans. Blev en fin diskussion om allt mellan himmel och jord. Bland annat att det är en konstig känsla att vara på en plats där historiens vingslag har svept förbi. Som när vi stod på Torget i Nurnberg. Har insett för länge sen att jag hellre drar på en resa till olika ställen där det finns Historiskt minnesvärda platser än att dra iväg på solsemester till Thailand. Jaja, lite av ett sidospår. Mer idag då? Inte så mycket faktiskt, vi har som gått in i någon sorts rutin här nere nu och på grund av detta händer inte så mycket spännande. Men vi mår såklart grymt bra trots våran nu avsevärt påträngande hemlängtan. 7 Dagar kvar sen ses vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar