tisdag 16 mars 2010

M.K 2010 Vecka 3!


Då var det då dags med en dags försening att återigen beskåda dom tappra kämparna i Mustasch Kampen 2010 nu skeende i Nurnberg! Det har alltså gått två veckor och några dagar. Mustascherna har haft alla förutsättningar för att frodas till stora, mustiga pälsar om så är fallet kan ni ju av bilderna bestämma själva.



Depåstopp för Micke Holmberg---->





Micke Holmberg: Hade svårt första veckan för att bestämma sig vilken stil som skulle passa honom men som ni nu ser så har han äntligen insett att det inte finns någon annan mustasch för honom än en saftig 70-tals murscha!






Peter Jonsson: hade oanade talanger i detta med odling. I och för sig studerade han Natur Tekniskt gymnasium och har kanske där lärt sig att blanda ihop lämpliga kemikalier för detta ändamål. Men vi måste ändå säga att han vid detta fototillfälle har en snäppet vassare mustasch än ovanstående Bölebo.




Magnus Andersson: Vi har inte på många år skådat en så fyllig och charmant mustasch såsom denna. Vi väntar med spänning en vecka till på att få se om illern under hans näsa har förökat sig ännu mer.






Thomas Östensson: Vi är lur om att Thomas har injicerat sig med Gener från både Gubbarna i ZZ-top och en Varulv vilket leder till en Mustasch av rang, närmast värdig en General. Bra jobbat Thomas. P.S håll er undan vid Fullmåne.






Fredrik Johansson: Alla har väll hört "Det går inte göra Änglar borte Apen". Så därför tycker vi det är lite synd att Fredrik som i övrigt har en ängel´s heliga utseende inte kunde välsignats med en lika Änglalik Mustasch. Men visst kämpar han på och det kunde ju faktiskt varit värre. Ge det nån vecka till så kanske han kan vara med och kämpa om en Jumbo plats!







Annars har inte tisdagen varit allt för spännande. Dock har vi lagt sång på en grym låt och kommer att även senare ikväll fortsätta med Gitarrer av alla de slag. Lite texter har också färdigställts vilket är fantastiskt bra. Jo förresten, igår fick Jag, Micke och Peter agera Anticimex anställda eftersom vi märkte att det bakom Fabians kylskåp fanns ett antal av insekter av varierat slag men ack den insekt som vågar sig dit nu.
Ja, mer än såhär blir det inte idag, hoppas att ni uppskattat dagens blogg.

2 kommentarer: