söndag 7 mars 2010

Och på den sjunde dagen vilade han.

Bra att nån fick göra det i alla fall. En av dom som inte får göra det är allas vår egen Mikael Holmberg. Från sena eftermiddagen till sena kvällen har han envetet jobbat vidare med resultatet att det nu enbart är en halv låt kvar att lägga på trummor och det kommer han lätt fixa imorgon. Eftersom vi andra har varit lite som dökött i studion bestämde vi oss för att försöka göra någon nytta i alla fall och till följd av detta drog vi oss ut på stan för att handla lite dagligvaror. Men tydligen så får alla tyskar också vila på den sjunde dagen. Här i Germanien så har dom en lag att enbart vissa butiker får hålla öppet under söndagen och dom butikerna kan man lätt räkna på en hand. Som tur var hade vårat nya stammis fik öppet på söndagar så vi fick oss ju en capuccino och en kringla idag också.

Med lätta steg och ett glatt humör traverade vi tillbaks till studion men var tvungen att stanna till på den internationella Macken som alltid har öppet, Shell. En mjölkliter för 30:- spänn är ju väldigt oberättigat kan man tycka men nöden har ju som sagt ingen lag. Väl tillbaka så var det matdags, köttgryta med ris lagat med den mest kulinariska touch man smakat på länge stod på menyn och såklart var det ju Thomas ”The Swedish Chef” som stod för detta gastronomiska mästerverk.

Kvällen har bestått mest av poker och Mario Cart. Tur är att imorgon är det dags för mig att börja jobba, vilket känns jävulskt bra. Känns som att man börjar klättra på väggarna här.

Klockan har precis slagit 00:52 och det är dags att försöka få sig lite sömn för imorgon kommer tydligen ägaren till studion att komma för att se så allt går rätt till. Så innan vi somnar ska vi ta och städa upp i studion, vilket inte kommer att ta så länge eftersom vi har hållt det väldigt rent och fint hela veckan. Men det ska ju ändå göras och som ni kan förstå är väll kanske inte fem grabbar så sugna på att städa klockan ett på kvällen. Nu ska jag sluta uppehålla internet med mitt dravel och låta Micke prata med sin bättre hälft. Slut på den roliga dagen, får väll se om det blir roligt imorgon.. Jo just det, inga bilder idag, kommer imorgon och då är det dags för mustachkampens veckofjun att utses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar