onsdag 24 mars 2010

Kaptens Loggbok Onsdagen den 24:e Mars 2010.

Ja mina vänner, nu är det alltså Onsdagen den 24:e. Det är en natt kvar tills vi sätter oss på flyget hem till Swedenzia. Jag tror sällan jag sett fem så glada grabbar någonsin. Vi har fått vara med om mycket underbart och roligt här nere i Nurnberg/Erlangen, upplevelser man inte skulle byta bort för allt guld i världen. Igår la Peppe den sista sången för denna gång! Vi är helt enkelt klart med allt vad vocalitet heter. Nu är det enbart lite ack gitarr kvar på vissa låtar och detta kommer den skäggiga gurun Thomas Östensson lägga fortare än en fis avdunstar i en påse!
Men nu till det mest väsentliga. Som ni vet så har det pågått en kamp här i Tyskland, en mustaschernas kamp. Kommer nu lägga in bilder på dom fem kämparna och betygsätta deras insatser efter följande kriterier.

M:Mustighet
L:Längd
S:Stilkännedom
H:Hjärta

kommer även att gradera dessa kategorier från 1-5.
Vi kör igång.


Peter Jonsson: Den stora överraskningen i bandet. Alldrig hade vi trott att han skulle få gotta sig åt en så stilig Mustasch men ack vad fel vi hade!
M:5+
L:4
S:4
H:4



Mikael Holmberg: Upphovsmannen till detta spektakel ser vi här på bild iförd en välansad Mustasch a´la Franko Nero, vi fick tyvärr inte tag i någon Ninja luva för att se om den syntes igenom men jag vill tro att så är fallet.
M: 4
L: 5
S: 5
H: 4


Thomas Östensson: Är den enda nuvarande bandmedlem som fortfarande har kvar sin mustasch och för detta sätts det guldstjärnor i Kanten.
M: 5
L: 5
S: 4
H: 5



Magnus Andersson: Är numera känd som White Earp. Har trots en enorm mustasch ångest hållit ut lika länge som vi andra. Bra gjort Mange.
M:5
L:4
S:5
H:5



Fredrik Johansson: ja vad säger man, han har i alla fall en vilja och ett hjärta denna stiliga karl! Men mustasch det vete fan om han har.
M:1
L:1
S:4
h:5





Det mina vänner var allt för denna gång. Kan avslöja att den ångestframkallande tingest som hängt under våra näsor i snart 4 veckor snabbt avlägsnades efter dessa kort tagits. Kändes väldigt befriande kan jag säga. Man har återigen återfått sin forna glans!
Idag är vi ganska så trötta och slitna men man kan säga att vetskapen om att vi far hemåt imorgon ger oss en enorm välkänsla.
Vi får väll se om det skrivs nå mer i denna blogg men jag kan i alla fall garantera att det kommer att bli ett litet uppehåll för tillfället! Tack ni som läst och följt denna skapar process.

MvH
/Fredrik Johansson
Collision Course

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar