torsdag 4 mars 2010

På västfronten, Inget nytt.

Ja ni, som ni säkert förstår började denna dag också med frukost och dom resterande dagarna kommer nog också att göra så. Därför kan vi helt enkelt komma överens om att alla blogginlägg inte behöver innehålla detta. Efter det jag nu inte längre kommer att skriva om så anlände Fabian till studion med dom sista trumm prylarna, stol, virvelstativ, dubbeltramp och dylikt. När detta var gjort blev det helt enkelt riggning av mickar, byte av skinn, polerande av Micke´s ego och lite annat. Allt för att förutsättningarna ska vara dom rätta.
Micke Holmberg

När detta var gjort hade vi lite fritid över eftersom under oss sitter ett par höga chefer på den KullagerFabrik studion befinner sig i så därför kunde vi inte riktigt köra igång med inspelningen förräns efter 18:00, tydligen var detta bara fallet idag och kommer att vara löst till imorgon.

Så, vi spatserade slentrian mässigt ut på byn för att inhandla mat för resten av veckan. Thomas var såklart den som stod för listan på matvaror och även tillagninen av 1,8Kg korv. Denna munna mättande korv kvantitet användes för att tillaga en himmelsk korvstroganoff. Vi var även på jakt efter ett set med pokermarker eftersom alla vi är gudabegåvade Pokerproffs så har vi dessa till de turneringar vi på kvällskvisten anordnar. Men lugn, dom andra kommer ta sig hem även fast deras pengar nu är i min ficka. På tal om spel så har vi ju som tidigare nämnt Mario Cart, så stavas det på tyska, i våran arsenal av fritidssyselsättning. Kommer med en bild att visa hur överlägsen man tydligen är i detta spel. Fredde a.k.a Donkey Kong. Peter som inte ens kom med på pallplats visade sitt fina nederlags humör i form av att bryskt och muttrandes lämna rummet i rask gemak och jag som den goda vinnare man är peppade honom att göra så.

Nu är middagen intagen och Magnus och Peter iväg slussade med bil till Erlangen för att ta den dusch dom rättfärdigat behöver. Micke är i full färd med att börja lägga trummor. Man kan helt enkelt säga att det är nu jobbet börjar vilket känns grymt bra. Det är ju trots allt därför vi är här. Varken missöden eller speciellt roliga händelser inom ramen av vad ni Bloggläsare skulle finna nöjsamt har hänt idag men vi får väll se vad som händer imorgon.
Roligare än såhär blir det, men det är faktiskt ändå väldigt trevligt här.
Mr.T Vs Mr.Tea




Två tummar upp säger mer än Tusen Ord.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar