måndag 1 mars 2010

Kringlor, Korv och Kaiser Öl.

Då sitter man här i Nurnberg äntligen. Efter att hava avnjutit sin första heltyska Kringla , Körsbärs förstärkt Dr.Pepper och en dubbel snus så känns livet fantastiskt bra. Igår klockan 03:30 klev vi alltså in i Hi Productions studio högst upp på en byggnad där man även tillverkar det helsvenska och ack så geniala kullagret! Vid första anblicken igår natt med sömnen dunklande sina ögon så kändes allting rätt och idag efter en rejäl storstädning så känns det ännu bättre! Dagens schema har bestått av tvagning av smutsindränkta kroppar, storhandling på en äkta tysk stormarknad, Riggning av trummor och utforskning av närområdet runt studion.


Enligt våran Tyska inföding Fabian Strangl så låg Stormarknaden inte inom gångavstånd från studion, men vi, som dom upptäcksresande norrlänningar vi är svidade på oss våra bästa skor och kläder varefter vi helt enkelt började spatsera mot det område han, med sin högra hand, hade visat oss. Efter tio minuter insåg vi att detta med avståndsbedömning skiljer sig väldigt mycket från person till person. Alla fem av oss konstaterade det faktum att tio minuters användning av apostlahästarna för att komma fram till en mataffär inte nödvändigtvis är allt för långt, men när man har minst 5 timmars gångavstånd från huset till centrum i piteå så är man inte så kräsen helt enkelt.
















Nu till det mest väsentliga. Imorse klockan 11:00 var det obligatorisk borttagning av ansiktshår av alla de slag, thomas som dock redan nu har en fantastiskt välansad mustach fick dispans till att behålla "lite" av det han redan hade, så nu är Mustach kampen officiellt i rörelse. Har redan insett, som ni även kan se av bilderna ligger väldigt bra till i denna tävling.










Nån dag i veckan ska vi även avnjuta en härlig heltysk "White Breakfeast" där det ingår Korv med stort K, Öl med stort Ö och mättnad med stort M. Ska bli väldigt intressant. Detta kommer ni såklart få läsa om så fort det är avklarat!

När vi nu sitter här allihopa och proppar i oss råvaror, såsom korv, ost, bröd, mjölk och smör, av den mest upplevelseproducerat slag kan vi inte mer än att känna oss fantastiskt tillfreds med varandra. Alla skickar en extra hälsning till alla hemma i Schweden.
Första dan i Tyskland börjar närma sig sitt slut och så även denna bloggrunda.
Som sagt, roligare än så här blir det inte.

vill bara klargöra att vi tvagade våra egna kroppar, inte varandras eller någon annas för den del!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar