måndag 8 mars 2010

10 inlägg, 9 dagar, 5 Mustascher!

Nu ni mina vänner är det äntligen dags för en uppdatering av hur Mustasch Kampen har förtlöpt, kan väll avslöja att resultaten är varierande.. I alla fall för mig. Är som sagt inte begåvad med världens skäggväxt men man är ju då inte den som ger upp. Ge mig två veckor till så ska ni få se en välansad Vatos Locos inspirerad Mustasch alá Don Corleone!


Thomas Östensson: Har äntligen gjort sig av med Valross mustaschen och går fullt in för att fixa en schysst Tysk Korvförsäljar Mustach. Sägas ska att denna Mustach inte kom på bara en vecka utan att han hade ett försprång på ett antal år. Men ändå, starkt jobbar Thomas!




Micke Holmberg: Anlände nyrakad och välansad till Nurberg
för en vecka sedan. Har sedan dess låtit sig inspireras av storheter som Franco Nero i blockbustern "The Ninja" från 70-Talet och Tom Selleck känd bland annat från den amerikanska serien "Magnum".



Magnus Andersson: Även han framställde en fin Mustasch på en veckas tid, med influenser som Sascha Baron Cohen/Borat så ser Magnus ut att bli en Tungviktare i M.K 2010.







Peter Jonsson har med sin Brittiska rödlätta Mustasch fått kvinnorna i Nurnberg att åminnas de känslor som spirade i deras friska hjärtan som när David Hasselhoff uppträde under det dramatiska krossande av Berlin muren 1989.

Fredrik Johansson, ni med starka ögon ser att denne man försöker göra det bästa av vad våran nådige Herre belevat honom med. Med influenser från filmen "Blood In, Blood Out" satsar denna hjälte på att frammana en fin Latin inspirerad Mustasch. Lägg märke till den medvetna rakningen under Näsan rakt ner till Läppen.Fredrik är numera känd i bland hans likar som "El Carnal".

/Styrelsen För Odlande av Mustasch i Nurnberg 2010.




Ja, det ni. Nästa uppdatering kommer om exakt sju dagar och jag hoppas då på ännu bättre bilder, vilket jag tror det blir.
Men resten av dagen undrar ni då, vad har hänt och sagts. Inte så mycket faktiskt. Ägaren av Studion dök inte upp i morse så uppstigning klockan 8:00 känns ju just nu inte så nödvändig. Men gjort är gjort. Ska gratulera Micke för att han nu har lagt klart Trummorna och lämnat över stafettpinnen till mig. En låt hann vi lägga på bas idag och planerar att lägga fem till under morgon dagen. Anledninge till att det tar sån tid är att vi först måste editera trummorna och det är ett jäkla pillergöra. En capuccino på stan och lite kaffe till dom andra har även hunnits med + det dagliga Lidl besöket. Ikväll blir det en fin Salami sallad, ja vi äter fruktansvärt mycket korv.. Men det är ju verkligen inte av ondo. Matlagning ikväll står Thomas "The Swedish Chef" för. Smaklökarna väntar. Jo just det, har hört av säkra källor att det har varit grymt bra väder uppe i norr. Inte här, snö och blåst. Men imorrn skulle det tydligen bli bättre. Nu räcker det.





























































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar