onsdag 10 mars 2010

"The Dynamic Duo"


Ja ni mina vänner. Idag har det varit fullt upp. Började med ett milt sagt kallt uppvaknande. I studion imorse var det ungefär 15 grader varmt, visst är vi ju byggda som isbjörnar men någon måtte får det ju faktiskt vara. Vilket fall som helst, vi försökte få i oss en värmande frukost och det gick verkligen riktigt bra. Hungriga som salamisuktande tyskar smörjde vi kråset med kulinariska läckerheter och hade helt enkelt en väldigt angenäm morgon stund. Fabian och Nick kom tillbaks från ett rep dom haft under morgonen och var väll kanske allt annat än nöjda men det var ju inget som inte fem glada svenskar kunde ändra på. Efter lite skitsnack om allt och ingenting fick vi reda på att dom hade hunnit planera våran boende situation. Det är nämligen så att Jag och Micke har fått privilegiet att flytta från den kalla studion till våran producent´s lägenhet och kommer mest troligt att tillbringa resten av våran Tyskland´s episod i denna varma, mysiga, duschpreparerade, tvättmaskinsbelevade och ständigt internetuppkopplade lägenhet. Det lilla kruxet som egentligen inte är ett krux är att denna lägenhet ligger i Erlangen ungefär 15 minuters bilresa från studion men som ni kan förstå berör detta en Lillpitebo och en Bölebombo inte det minsta.
Man kan väll säga att vi är minst sagt nöjda med denna utveckling, visst tycker vi lite synd om grabbarna men det stora anledningen att just vi fick flytta hit är för att vi efter imorgon är klara med våra inspelningar. Micke la ju klart alla trummor igår och idag har jag lagt hälften av låtarna på bas så det flyter på riktigt fint. Sen att vi är fruktansvärt musikaliskt begåvade har ju snabbat på processen avsevärt.
Vi kommer ju ändå tillbringa en fruktansvärt massa tid i studion ändå men att vakna upp i en varmbonad lägenhet med dusch varje morgon drar ju inte ifrån.
Eftersom denna blogg hitintills har handlat mest om mig och Micke kan ni ju även förstå av rubriken. Ja, jag vet vad ni tänker men i denna situation är det jag som är Batman och Micke min trogna vapendragare Robin, helt enkelt för att jag är lite mer manlig än honom..

Så nu sitter vi här och spinner igenom tyska tv-kanaler i hopp om att hitta någon engelskspråkig film men detta är ju lika lätt som att hitta en korvhatare i lillpite . Har ju även hört att mustascher växer bättre i varmt klimat så vi har en jäkla tur just nu. Klockan närmar sig 01:53 så nu är det dags för sömn. Skickar in en liten bild också så ni inte blir allt för uttråkade.









Just det ja, hittade en väldigt talande bild från några dagar sen. Har nog inte sett gladare grabbar på länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar