lördag 27 februari 2010

Första Reflektionen.


Ja mina vänner, då är det dags för oss att bege oss ner till Deutscheland. Sitter just nu i ett snöigt vackert lillpite och samlar tankarna inför den strapats som nu ska gå av stapeln. Vissa stående saker som kommer att tas upp på denna majestätiska blogg kommer att vara:

Resa
Snus
Mustach/Snautser
Allmän Fakta om Bandets upplevelser el. framförallt mina.
Blandat onödigt Vetande.

Kan väll börja med att förtälja att flygrädslan är vitt utspridd bland oss alla fem, förutom Thomas. Men vi andra har gjort vårat bästa för att inte spä på denna känsla av hopplöshet och utlämnande av kontroll till andra människor. Det värsta som kan hända vet vi ju alla men ett intressant scenario vore ju om man, såsom i filmen "Alive", kraschade i dom Tyska Alperna och helt enkelt får förlita sig till varandra. Vissa problem kan ju uppstå då:

Problem 1: Mange är alldeles för smal för att utgöra en mättande måltid för resten av oss och med det klena virke han är byggd av så kommer det nog bli han som stryker med först...
Problem 2: Peter kommer garanterat, med tanke på hans tankspridhet, glömma sig själv i Stockholm vilket då lämnar bara fyra av oss kvar. Så då är det alltså Jag, Thomas och Micke som får slåss om överlevnad.

Lösning 1: Tack vare Mickes enorma och outforskade skäggväxt kommer Thomas garanterat kunna virka både en Hydda och kläder till var och en av oss.
Lösning 2: Vi är ju trots allt från Norrland så några minusgrader ska väll inte göra så mycket.
Lösning 3: Med tanke på min grymma fysik och utstuderade logik så kan man nog snickra ihop sig en skoter av flygplansvraket. Så som ni ser är detta scenario inget att oroa sig för.

Mustachkampen: Vi har nu för en gångs skull bestämt att det är dags att visa vilket virke vi är byggd av och detta gör vi som pojkar gör bäst genom att den som odlar grymmast mustach vinner. En tävling som jag redan har gett upp eftersom att Micke har samma mustach som mig efter 15 minuter. Men vem kan motstå en grym "TangoRabatt" som min i slutändan är ju ändå frågan? Bilder kommer såklart fortlöpande att sättas upp på Bloggen!

Ja, detta med snus då. 4 stockar snus är det förråd vi har hamstrat ihop, för den gemene snusaren är det ganska uppenbart att detta inte kommer räcka allt för länge. Men vi får väl helt enkelt försöka lösa det på något sätt. Har läst på vissa forum att en snus dosa "under disken" går att få tag i Tyskland för en sisådär 400:-. Så det löser sig!

Nu ikväll bär det som sagt av, klockan nio tar vi bilen ner till Stockholm och Skavsta för att sedan imorgon klockan 19:20 avresa med ett av RyanAirs ryska Kycklingflyg. Anledninge till den tidiga avresan är att våran sångare har glömt att fixa ett pass i god tid så vi måste ta en tur till Arlanda för att fixa ett provisoriskt pass till honom.......

Roligare än såhär blir det inte.

1 kommentar:

  1. Jag hoppas innerligt att vi slipper en Alive incident. Men med möjlighet att få träffa alpernas konung Yeti skulle en vistelse i alperna vara överkomligt. Ni får ladda väskorna med diverse gourmekorvar så behöver ni inte gå lös på varandra (i första taget).

    Nåväl, lycka till Tyskland! :)

    /emeli e

    SvaraRadera